Travel Point


1. Загальні положення

1.1 Ми, компанія TRAVEL POINT ("TRAVEL POINT"), готові надавати свої послуги будь-якому користувачеві Інтернету. Ви можете скористатися нашими послугами за використання веб-сайту https://travel-point.me/ і ця Політика конфіденційності ("Політика") є невід'ємною частиною угоди про їхнє використання.


1.2 Для початку ми хочемо, щоб ви зрозуміли, як працює TRAVEL POINT.


Функціональність TRAVEL POINT побудована на взаємодії з «токеном», наприклад BMP-Link або Go-Link. Це ключ до сховища з даними про продані Вами квитки в Глобальних дистрибутивних системах (GDS). Токен створено для того, щоб ви мали можливість передавати свої дані і їх обробку стороннім додаткам. Ми в TRAVEL POINT використовуємо "токен", щоб вести облік проданих квитків в одному місці, надавати рахунки клієнтам, і для взаєморозрахунків з партнерами.


TRAVEL POINT створювався, щоб полегшити життя авіаменеджерів і спростити взаємодію з консолідаторами.


Чи обов'язково використовувати токен в TRAVEL POINT? Ні, не обов'язково. Більшість функціональності буде недоступна. Рахунки на оплату потрібно буде вимагати самостійно, потрібно буде повернутись до табличок для обліку квитків і вести календар, відзначаючи кого коли реєструвати.


Чи можна вимкнути завантаження квитків у TRAVEL POINT? Так, ви можете зробити це самостійно або написати Ангеліні з TRAVEL POINT на at@travel-point.me, вона допоможе.


Чи можна видалити всі дані користувача з TRAVEL POINT? Так. Якщо це необхідно зробити, напишіть Ангелині із TRAVEL POINT на at@travel-point.me, вона допоможе.


1.3 Ми розробили цю Політику, щоб підтвердити відповідність роботи TRAVEL POINT положенням General Data Protection Regulation тобто. Регламенту №2016/679 Європейського парламенту та Ради Європейського Союзу "Про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та вільному обігу таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС" ("GDPR"), Закону України "Про захист персональних даних" даних" та інших законодавчих актів, що регулюють порядок взаємодії з персональними даними користувачів мережі Інтернет.


1.4 Ми з повагою ставимося до персональних даних. Використовуючи послуги TRAVEL POINT, ви довіряєте нам свою особисту інформацію і ми робимо все можливе для забезпечення безпеки цих даних і водночас надаємо вам можливість керувати ними.


1.5 Зверніть увагу, Політика стосується всіх персональних даних, які ви надаєте нам і які ми збираємо самостійно в процесі надання послуг TRAVEL POINT (в тому числі, і за допомогою файлів cookie).


1.6 Ця Політика не поширюється на веб-сайти, на які ви перейшли за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому веб-сайті https://travel-point.me/.


1.7 Цією Політикою ми хочемо розповісти Вам про те:

- хто ми такі;

- як ми працюємо із персональними даними;

- які персональні дані ми збираємо;

- яка мета обробки персональних даних;

- куди та навіщо ми передаємо персональні дані;

- який термінми зберігаємо персональні дані;

- які права ви маєте як суб'єкт персональних даних;

- як ми зберігаємо конфіденційність персональних даних;

- як із нами зв'язатися.


1.8 Для нас юридичною основою для обробки персональних даних є, відповідно до статті 6 GDPR, окремо або одночасно:

- згода на обробку ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, з метою надання TRAVEL POINT своїх послуг;

- необхідність виконання договору, стороною якого є ви або третя особа, від імені або на користь якої ви дієте;

- необхідність на запит пасажира зробити дії, необхідні для укладання контракту з перевізником.


1.9 Обробка спеціальної категорії персональних даних (наприклад, даних про здоров'я) буде здійснюватись лише за наявності відповідної згоди на обробку ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте, та/або необхідності надання перевізниками спеціальних послуг, пов'язаних з станом здоров'я пасажира.


1.10 Звертаємо вашу увагу на те, що ви, як користувач, самостійно несете відповідальність за взаємодію TRAVEL POINT з іншими програмами, розширеннями або додатками від інших розробників, його узгодженість з правилами та політиками, зокрема терміналів GDS.


1.11 Ми зберігаємо за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності у будь-який час та з будь-якого приводу. Дата останнього оновлення Політики буде вказано в рядку «Останнє оновлення» наприкінці цієї сторінки.


2. Персональні дані третіх осіб


2.1 Якщо ви користуєтеся послугами TRAVEL POINT від імені або на користь третіх осіб (наприклад, своїх клієнтів), інформація, яку ви надаєте про таких третіх осіб, збирається та обробляється TRAVEL POINT на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані.


3. Згода на обробку персональних даних


Якщо під час реєстрації на нашому веб-сайті ви поставили галочку в полі "даю згоду на політику конфіденційності" або приєдналися до нашого Субагентського договору про надання посередницьких послуг, положення якого опубліковані в Інтернеті за посиланням https://travel-point.me/offer, ми вважаємо, що ви:

- безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте умови цієї Політики;

- повідомлені, що на цьому веб-сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, а також їх обробка за допомогою технічних можливостей TRAVEL POINT;

- надаєте згоду на збір я та обробку всіх наданих вами персональних даних з метою, зазначеною в цій Політиці;

- надаєте згоду на обробку спеціальної категорії персональних даних (наприклад, даних про здоров'я) щодо вас або третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте, у разі потреби надання спеціальних послуг, безпосередньо пов'язаних з такою категорією персональних даних;

- надаєте згоду на обробку та міжнародне поширення ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, якщо цього вимагають умови надання послуг;

- надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам з метою виконання умов договору та надання відповідних послуг TRAVEL POINT;

- надаєте вашу згоду на збирання та зберігання ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте, без обмеження терміну дії, доки ви або третя особа, від імені або в інтересах якої ви діяли, особисто не зверніться з вимогою чи побажанням про припинення обробки своїх персональних даних та/або їх знищення, та/або до моменту припинення відносин з ініціативи TRAVEL POINT та/або на інших підставах відповідно до положень цієї Політики та вимог законодавства


3.2 Погоджуючись з умовами Політики, ви підтверджуєте, що є дієздатною особою, яка досягла 16-річного віку.


3.3 Погоджуючись з умовами Політики, ви надаєте згоду на обробку ваших персональних даних та персональних даних третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте, на умовах, зазначених у цій Політиці конфіденційності.


3.4 Надаючи інформацію про третіх осіб, ви підтверджуєте, що така третя особа ознайомлена з положеннями цієї Політики конфіденційності, і вона надає свою безумовну та повну згоду на збір та обробку персональних даних відповідно до умов цієї Політики


4. Персональні дані, які ми збираємо та обробляємо


4.1 Ми отримуємо та зберігаємо будь-яку інформацію, яку ви надаєте за допомогою веб-сайту https://travel-point.me/, повідомляєте нашій службі підтримки, надаєте TRAVEL POINT будь-яким іншим способом у тому обсязі, який необхідний для надання послуг, покращення якості таких послуг та виконання договірних зобов'язань перед вами чи третіми особами, від імені чи в інтересах яких ви дієте.


4.2 До вищезазначеної інформації належить:

- інформація, за допомогою якої можна ідентифікувати фізичну особу, яка безпосередньо користується послугами TRAVEL POINT, зокрема прізвище, ім'я, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, назву компанії-роботодавця, посаду;

- інформація, за допомогою якої можна ідентифікувати пасажира, тобто фізичну особу, яка перевозиться повітряним судном за згодою перевізника відповідно до договору перевезення, та на ім'я якого видано квиток (перевізний документ), зокрема, прізвище, ім'я, дата народження, стать , громадянство, номер мобільного телефону, поштова адреса, адреса електронної пошти, мильна карта, інформація про карту лояльності, інформація про візу;

- дані документів, що засвідчують особу, наприклад, номер та серію паспорта, дату його видачі, термін його дії;

- технічна інформація, включаючи адресу інтернет-протоколу (IP), яка використовується для підключення до Інтернету, вашу реєстраційну інформацію, тип та версію браузера, часовий пояс, типи та версії плагіна браузера, операційну систему та платформу;

- інформація з профілю (налаштування, історія пошуку, історія бронювання та продажу);

- інформація про ваш візит, історія відвідувань та переміщень нашим веб-сайтом, історія переходу з нашого сайту (включаючи дату та час), послуги, які ви переглядали або шукали, час відгуку сторінки, помилки при завантаженні, тривалість перебування на певних сторінках, інформація про активність на сторінці (наприклад, прокручування, кліки та наведення курсору миші), способи переходу зі сторінки;

- інформація, необхідна нам для покращення якості сервісу TRAVEL POINT, що є невід'ємною частиною надання сервісу взагалі, включаючи інформацію, яку ви використовуєте під час роботи з хмарними дистрибутивними системами онлайн після входу в систему;

- інформація, отримана в процесі спілкування з вами телефоном, електронною поштою, через наш веб-сайт, соціальні мережі, службу підтримки або іншим способом;

- інформація, необхідна нам для укладення або виконання договору з вами чи третіми особами, від імені або на користь яких ви дієте;

- інформація про операції за нашою та вашою участю, або участь третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте;

- cookie-файли, які мають важливе значення і без яких робота нашого веб-сайту неможлива, та cookie-файли, які збираються та надсилаються до Amplitude, щоб ми мали можливість використовувати їх інструменти для покращення роботи веб-сайту;

- Інша інформація, яку Ви добровільно залишаєте на цьому сайті.


4.3 Якщо ви не хочете, щоб ми працювали з вашими персональними даними або персональними даними третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, будь ласка, не надавайте нам такої інформації


4.4 Ми не збираємо персональні дані від осіб до 16 років, їм заборонено самостійно надавати інформацію для отримання наших послуг. Якщо ми дізнаємося, що персональні дані представлені не одним із батьків дитини (тобто особи до 16 років) або законним опікуном або безпосередньо уповноваженим ними користувачем, ми зобов'язуємось негайно видалити такі дані.


5. Cookie-файли


5.1 Як і більшість, ми використовуємо файли cookie - це текстові файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються вашому браузеру та зберігаються на комп'ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої, з якого ви заходите на сайт.


5.2 Інформація, яка надається файлами cookie, є анонімною. Ми використовуємо її, щоб спростити користування нашим веб-сайтом за рахунок того, що він дізнається про користувача під час його візиту або під час повторної сесії.


5.3 Повідомляємо, що заблокувати або видалити cookie-файли, а також обмежити їх дію можна в налаштуваннях вашого браузера. Потрібні для цього дії в різних браузерах можуть відрізнятися. Зверніть увагу, що певні сторінки нашого веб-сайту доступні лише за умови використання файлів cookies. Вимкнення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до наших матеріалів та неповноцінного функціонування веб-сайту.


6. Мета обробки персональних даних


6.1 Ми використовуємо ваші персональні дані та персональні дані третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, з метою повного, найбільш якісного надання TRAVEL POINT своїх послуг, зокрема, але не виключно, для виписки, підготовки, випуску або оформлення будь-якого авіаквитка, внесення змін до квитка, для розрахунку та здійснення повернення квитка, надання EMD послуг тощо.


6.2 Також ми можемо використовувати персональні дані для того, щоб надавати вам якісні відповіді або іншу інформацію від TRAVEL POINT на підставі ваших запитів або запитів третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте.


6.3 Також метою обробки персональних даних є їх використання для маркетингових та рекламних цілей, у тому числі для здійснення прямого маркетингу, проведення досліджень ринку, статистики.


6.4 Також ми використовуємо персональні дані для постійного вдосконалення надання послуг TRAVEL POINT, покращення вашого досвіду використання нашого веб-сайту https://travel-point.me/.


7. Передача персональних даних


7.1 Ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання TRAVEL POINT своїх послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних або персональних даних третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте. Наприклад, персональні дані можуть передаватися перевізникам для оформлення квитків (перевізних документів).


7.2 Також ми можемо надавати ваші персональні дані та персональні дані третіх осіб, від імені або в інтересах яких ви дієте, пов'язаним із TRAVEL POINT особам, посадовим особам, його представникам, агентам, працівникам або партнерам TRAVEL POINT з метою надання ними вам своїх послуг.


7.3 TRAVEL POINT на своєму веб-сайті використовує Amplitude, який є інструментом веб-аналітики, допомагає розуміти, як відвідувачі взаємодіють з цим сайтом. Amplitude збирає дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (мобільним), час перебування на сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на сайті. Amplitude використовує інформацію для вивчення використання сайту, підготовки звітів про діяльність сайту та пропозиції інших додаткових послуг. Зверніть увагу, що Amplitude отримує ваші cookie-файли. Без таких файлів cookie робота Amplitude неможлива. Ознайомитися з політикою конфіденційності Amplitude можна на їхньому офіційному сайті за цим посиланням этой ссылке.


7.4 Крім цього, ми можемо розкривати інформацію:

- у відповідь на виконавчий документ, повістку до суду або рішення суду;

- для захисту від неправомірних вимог;

- до виконання інших законних вимог;

- у випадку, якщо ми вважатимемо це необхідним для реагування на незаконні дії стосовно нас, або для аналізу неправомірного акту, для захисту або збереження наших прав, майна або безпеки TRAVEL POINT.


7.5 У разі передачі персональних даних на інших підставах, ніж зазначені в цій Політиці, ви будете повідомлені про таку передачу, і ви зможете дозволити або заборонити надання нами ваших персональних даних третій особі.


7.6 При передачі персональних даних ми завжди використовуємо найбезпечніші та перевірені шляхи.


8. Транскордонна передача даних


8.1 Ви погоджуєтесь з тим, що для надання своїх послуг, TRAVEL POINT може зберігати та обробляти персональні дані, у тому числі проводити перевірку транзакцій на серверах та ресурсах, що знаходяться за межами України та Європейського економічного простору. Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких або всіх ваших персональних даних та даних третіх осіб, від імені або на користь яких ви дієте, за межі України та Європейського економічного простору лише з метою отримання належного рівня послуг. Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитись на серверах та ресурсах, що належать TRAVEL POINT або незалежним підрядникам, які можуть бути розміщені в будь-якій країні світу (наприклад, США, Канаді).


8.2 Якщо ви використовуєте цей веб-сайт, ви погоджуєтеся на передачу ваших персональних даних за межі України, Європейського Союзу та Європейського економічного простору. Ви повідомлені та згодні з тим, що ваші персональні дані можуть передаватися також до США. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається лише для виконання умов відповідних запитів, договорів цієї Політики та з метою надання послуг. Усі транскордонні передачі обмежуються тими категоріями даних та одержувачами, які необхідні для виконання відповідних контрактів, положень Політики та надання послуг.


9. Термін зберігання персональних даних


9.1 Ми зберігаємо ваші персональні дані стільки часу, скільки вони потрібні для зазначених вище дій. Залежино від мети, для якої дані зібрані, або від того, чи маємо ми постійну законну підставу для зберігання даних (наприклад, виконання положень договору між нами, надання послуг, на які ви надіслали запит). Будьте впевнені, якщо у нас більше немає причин або законної необхідності обробляти ваші персональні дані, ми їх видалимо або зберігатимемо їх таким чином, щоб вони більше не могли ідентифікувати вас.


9.2 Зберігання TRAVEL POINT різних типів персональних даних залежить від наступних факторів:

- мета збору персональних даних;

- час, який знадобиться для досягнення мети;

- будь-яка конкретна причина або суворе законне зобов'язання зберігати персональні дані протягом певного часу.


9.3 Якщо у вас є обліковий запис на нашому веб-сайті, ми будемо зберігати такі персональні дані, як вашу електронну адресу, ім'я, прізвище, назву компанії, в якій ви працюєте, та мобільний телефон, щоб ви могли увійти в систему та отримати доступ до наших послуг, стільки часу, скільки буде існувати ваш обліковий запис.


9.4 При визначенні термінів зберігання персональних даних ми також враховуємо час зберігання, необхідний для виконання наших зобов'язань перед вами або третіми особами, від імені або в інтересах яких ви дієте, контролюючими органами, а також для подання бухгалтерської та податкової звітності.


10. Права користувача (суб'єкта персональних даних)


10.1 Ми поважаємо ваші права щодо персональних даних та сприяємо їх реалізації. Ви можете звернутися до TRAVEL POINT за контактами, які будуть відображені нижче, із запитом щодо реалізації ваших прав. Ми забезпечуємо виконання запиту в розумний термін, але не пізніше 1 (одного) місяця з моменту отримання запиту. Цей термін можна збільшити до трьох (трьох) місяців з урахуванням складності або великої кількості запитів від клієнтів TRAVEL POINT. Про таке продовження терміну ми заздалегідь повідомимо вас електронною поштою, адресу якої ви вказали під час реєстрації.


10.2 Ви можете реалізувати права на:

- доступ до інформації, пов'язаної з обробкою ваших персональних даних:

- доступ до інформації, яка входить у предмет договору між нами;

- отримання електронної копії персональних даних що були в обробці;

- уточнення та/або виправлення ваших персональних даних, зокрема ми повідомимо про це всім особам, яким ми раніше передавали ваші персональні дані, за умови, що таке повідомлення може бути здійснене і не вимагає від нас непропорційних зусиль;

- безпосередню передачу ваших персональних даних від TRAVEL POINT на користь третіх осіб;

- обмеження, повний або частковий відгук вашої згоди на обробку персональних даних у ті чи інші способи;

- знищення ваших персональних даних на вашу вимогу, або якщо згода на обробку була відкликана, або якщо зникла необхідність обробляти ваші персональні дані.


10.3 Якщо ви вважаєте, що ваші права та/або законні інтереси порушені, ви маєте право звернутися з позовом чи скаргою до компетентного органу державної влади.


11. Збереження конфіденційності персональних даних


11.1 Ми приймаємо комплекс технічних, організаційних та юридичних засобів для захисту ваших персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, збору, зберігання, використання, передачі, блокування або знищення, а також інших неправомірних дій або випадкового витоку.


11.2 До прикладу, ми забезпечуємо:

- обмеження та регламентацію складу працівників TRAVEL POINT, які мають доступ до персональних даних;

- ознайомлення працівників TRAVEL POINT з вимогами чинного законодавства та нормативними документами з обробки та захисту персональних даних;

- облік та зберігання матеріальних носіїв інформації, що унеможливлює розкрадання, заміну, несанкціоноване копіювання та знищення;

- визначення загроз безпеці конфіденційності персональних даних;

- навчання працівників використання засобів захисту інформації, правил роботи з інформаційними системами персональних данных;

- облік засобів захисту інформації, експлуатаційної та технічної документації до них;

- проведення моніторингу дій користувачів, розгляду фактів порушення вимог безпеки персональних даних;

- інші заходи, що сприяють захисту конфіденційності.


12. Контакти


12.1 Ви можете зв'язатися з нами, відправивши повідомлення на пошту at@travel-point.me або через технічну підтримку TRAVEL POINT за допомогою чату, який працює безпосередньо на нашому веб-сайті .


12.2 Ви також можете надіслати нам листа на адресу 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, будинок 72, офіс 31, отримувач Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРЕВЕЛ ПОЙНТ ГЛОБАЛ", реєстраційний код юридичної особи 42896302.


Версія документу 1.01 датована: 01.07.2019